Jag skrev igår att jag hoppades att det inte skulle bli mer snö i år. Det skulle jag inte skrivit för idag har det småsnöat här i Falun. Ja egentligen på kvällen, och man ska inte gnälla när jag sett bilder på ”Hej mitt vinterland” från Norra Dalarna och min hemort Orsa. Fast ändå, sånt här väder vill man inte ha i maj. Samtidigt har vinter 2019-2020 varnat för att det blir en skitsommar i temperaturen. Det har varit för lite snö när det skulle, och nu kommer bakslaget som jag tror att jorden gillar…

Hur som helst, jag har inte hunnit visa er mitt Traderafynd jag gjorde för några veckor sedan. Jag hittade nämligen i sista minuten några glas från fina Kosta Boda och serien All about you. Jag passade på att köpa dem, och eftersom det glas med tjejen i rött var ett jag endast hade ett av hemma sedan tidigare blev det perfekt. Nu har jag två av alla mina All about you. Dessa glas använder jag till godare middagar om vi dricker något annat än vardagsdryck ut.

Jag åkte ut till Björn och fikade idag, passade också på att plantera lite rosor i hans rabatt. Hoppas verkligen det kommer upp en jättefin rosenbuske där nu som man kan plocka fina rosor ur mot slutet av sommaren. William och Björn drog och handlade inför middagen, jag stannade då kvar i Kniva och spelade Super Mario 3 på Björns Nintendo, finns det något roligare än 8-bit?

12 kommentarer

  1. Men fy, stackars er! Vi har haft sol och 17 grader varm med bara en regnskur på eftermiddagen. Dom glasen är verkligen underbara, vilket härligt fynd 🙂

  2. Sa ju till dig igår att du inte skulle kolla väderprognosen. Men det behövde du ju inte med tanke på att du fick snöeländet irl;-) Men om jag får tro på väderappen i min mobil så får även vi snö i natt. Tur att jag inte går upp så tidigt, då slipper jag kanske se eländet;-)

    Glasen är jättefina. Men med tanke på din porslins- och glassamling så undrar jag bara hur många skåp du egentligen har i din lägenhet…

    1. Ja fy :-p. Skulle inte gjort det utan fick uppleva ändå. Upprört dock ;D. Visst är de fina. HAHA jag får nästa ta och visa mina skåp någon gång känner jag ;D.

  3. jösses vad jag gillar dessa glas sneglat på dom en del , jag kan knappt bestämma mig för vilka jag tycker bäst om, alla är så fina. Vill också ha haha, fast jag har hittils inte lyckas bestämma mig vilken design jag gillar mest, men det står mellan dessa två want you, miss you men även love you för mig asså beslutsångest ?❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa