Åhléns hade en rejäl rabattdag för tre veckor sedan. Eftersom jag varit sjuk under veckorna två så har jag inte orkat blogga, därmed har ni inte fått se vad jag handlade. Det blev alltså en Muminkopp med Mårran, samt en liten Mateus ostronskål i färgen grått. På något vis passade dessa två ihop, det där gråa. Känns som perfekta saker inför den kommande hösten som vi nog alla försöker förtränga i några månader till.

Fb-Button

26 kommentarer

 1. Vilka fina koppar du har 😊 En jobbar kompis till mig samlar med på muminkoppar 😊 hur många har du ?

  Vad tråkigt att du varit sjuk, kul att du är tillbaka. Välkommen tillbaka 😊

 2. Är sååååå avis på din Åhléns i Falun som har ett så stort sortiment. Det hade “min” Åhléns i Täby också, innan den blev en renodlad kosmetika- och klädaffär. Har köpt massvis med godbitar där, men konstigt nog aldrig kläder eller smink.

 3. De passade verkligen ihop! Så härligt när man kan fynda och jag kan tänka mig att din muminsamling är rätt stor nu?! 🙂 och hösten får vi absolut förtränga ett bra tag till. Hoppas på en kanon sommar där man kan njuta massor av vädret efter denna vår. Vi behöver nog den energin 🙂

  1. Visst gör de :D. Ja det är verkligen kul när man fyndar. Jo då den är nog rätt stor, är kanske dags att visa den 🙂 . Ja man får hoppas på en fin sommar, kan vara ganska tungt annars i och med isolering.

 4. Så fina, jag blev lite kär i skålen faktiskt 😉
  Nu är jag tillbaka med utmaningen, vet inte riktigt vad som hände men tappade blogglusten lite, men nu så….

 5. Så fina 😍 Jag var rädd för Morran när jag var liten 🙈 Funderar på att börja samla Muminmuggar också. De är så fina!

 6. Det var en fin kopp med morran tycker jag. Minns när jag var liten att jag tyckte att morran var lite läskig när hon var med i ett avsnitt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: