Gröna tallrikar från Mateus.

Jag satt och kollade på Marketplace förra torsdagen när dessa dök upp. Det var i Stockholm och två för 100 kr. Jag kunde inte låta bli att slå till, visst fick jag betala portot men det var absolut värt det. Jag har inget annat grönt hemma, men insåg att färgen är jättefin. Tänker mig i sommar hur jag dukar på med lite goda frukter på dessa fat på balkongen för att äta tillsammans med William. Tänk att det bara är cirka en månad kvar tills semestern!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Gröna tallrikar från Mateus.

 • 14 maj, 2020 at 20:15
  Permalink

  Jag fattar fortfarande inte hur du får plats med allt porslin 🤗

  Reply
 • 14 maj, 2020 at 20:28
  Permalink

  Wow, superfina! Älskar färgen, verkligen så läcker. ^^

  Reply
 • 14 maj, 2020 at 21:26
  Permalink

  Grattis till fina tallrikar i en härlig färg!
  Som jag längtar efter semestern…

  Reply
 • 14 maj, 2020 at 22:32
  Permalink

  Så fina och färgen är väldigt fin. Annars brukar inte jag gilla grönt. Tallrikarna kommer bli fina att duka med. 👍🙂

  Reply
 • 14 maj, 2020 at 22:48
  Permalink

  Wow – så snygga! Jag förstår att du slog till 😍 Visst är det härligt att det närmar sig semester! Jag börjar min semester vid midsommar. Kram 💖

  Reply
 • 14 maj, 2020 at 22:50
  Permalink

  Såååå himla läckra faten är, dessutom i “min” färg. Ett bra klipp där. Du är verkligen en baddare på att hitta fina grejer på nätet!

  Reply
  • 15 maj, 2020 at 22:29
   Permalink

   Visst är det :D. Åh du gillar grönt alltså? :D. Haha håller med där, men tittar man hittar man ;D .

   Reply
 • 14 maj, 2020 at 22:55
  Permalink

  Men vilken fin färg! Jag tänker som dig; sommar 😍 en dukning i en grön trädgård, en vit linneduk, lite gulddetaljer på bordet (kanske någon ljuslykta) och så en snittbukett 😍 blev nästan lite midsommar där..

  Reply
 • 14 maj, 2020 at 23:02
  Permalink

  Åhh så fina dom var. Kan också tänka mig till sommaren 🌸 Perfekt att hitta på marketplace ju 😄

  Reply
 • 14 maj, 2020 at 23:07
  Permalink

  Men åh vad har jag missat nu , älskar ju Matteus porslin. 💕så fint kramar

  Reply
 • 14 maj, 2020 at 23:10
  Permalink

  Du är grymt duktig på att hitta fint porslin. Prisen var helt klart ok och tallrikarna supersnygga:-)

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: