I veckan hade jag återigen via en panel samlat ihop till ett presentkort på Åhléns. Det visade sig dessutom att det var rabatt där på koppar och glas så det blev lite billigare till och med. För mig blev denna nästan gratis kan man säga. Jag hade 150 kronor i presentkort och fick därmed betala 9 kr för koppen. Jag kände mig jätteglad över saken.

När jag var på väg ut från Åhléns blev jag stoppad av några som sålde lotter för Postkodlotteriet, om man gick med och betalade för två månader fick man 500 i presentkort på Åhléns, en hotellövernattning samt en kryssning för upp till 4 personer på Birka Cruises, jag slog till. Så nu kan jag shoppa nästan gratis igen, men för 500 kronor på Åhléns något jag tänkt ta mig för idag. Vad det blir vet jag inte ännu, men det kommer ni självklart att få se.

29 kommentarer

 1. Så fin färg, riktigt vårig och härlig!
  Vad kostar sådana lotter för två månader? Även om det kan kosta en slant så fick du ju ganska mycket extra så att säga, plus chans till att vinna på lotterna! Övernattningen blev jag verkligen avis på och kryssningen!! Åh jag vill!! =) Nu håller jag tummarna för att du vinner på lotterna också =)

  1. Visst är den det 🙂 . 175 per månad tror jag det var, så blev ändå att man gick med plus för jag tänker att båtresa, presentkort samt hotellnatt går nu väl över det priset :D. Förstår det, så himla mysigt :D. Tack fina du <3.

 2. Så fin mugg!! 😍😍 Vilket bra kapp du gjorde, härligt med ett presentkort. Spännande att se vad du ska köpa för presentkortet och vad bra erbjudande det var!!

 3. Jätte fin mugg 😊 men jag måste fråga använder du dom muggarna eller har du dom i ett vitrinskåp som prydnad ?
  Finns dom som gör så när dom samlar så skulle va kul att få veta hur du gör 😊

 4. Oj de du har gjort sånna där affärer som är svåra att motstå. Mumin kopparna är fina, en rolig grej att samla på, de lär bara stiga i värde. Så nu har du postkodlotter också, en god gärning att ha och so kan man ju vinna om man har tur. Jag var med och delat en miljon förra året, fick 4500 rätt bra när de bara ramlar in så där. Lycka till med din lotter.
  Go helg
  Kramiz

 5. Vad härligt med sån rabatt! 9 kronor för den fina muggen är ju inte dåligt! Toppen erbjudande med lotterna där med ju! Ska bli kul att se vad du shoppar med för fint på Åhléns! De var inte dåligt med kryssning och hotellövernattning med! <3 Hoppas du får en fin helg, kram<3

 6. Men wow vilka kap du har gjort!!!
  Vad kostar postkodlotterna nu?
  När jag var med för några år sen kostade de 150 kr i månaden har jag för mig. Är det samma pris nu. så har. du ju verkligen fått en bra deal!!
  Sen kanske du kommer med i grannyran och vinner miljoner… haha.. tänk!!

  kram kram
  Jenny recently posted..Vågar vi?

 7. Men wow vilka kap du har gjort!!!
  Vad kostar postkodlotterna nu?
  När jag var med för några år sen kostade de 150 kr i månaden har jag för mig. Är det samma pris nu. så har. du ju verkligen fått en bra deal!!
  Sen kanske du kommer med i grannyran och vinner miljoner… haha.. tänk!!

  kram kram

 8. (var här tidigare o skrev, men de försvann?)
  Muminmuggarna är fina. Antar du har en liten samling. Jaha där fick du lite extragåvor för att köpa Postkodlotter. Så nu får vi hålla tummarna för att du vinner lite på dem också. Jag har varit med och delat på 1 miljon en gång, vi var väldigt många men kul med en lite vinst. Förmodligen vinner man aldrig mer. Men man vet aldrig. Man lever på hoppet.
  Kramiz

 9. (var här tidigare o skrev, men de försvann?)
  Muminmuggarna är fina. Antar du har en liten samling. Jaha där fick du lite extragåvor för att köpa Postkodlotter. Så nu får vi hålla tummarna för att du vinner lite på dem också. Jag har varit med och delat på 1 miljon en gång, vi var väldigt många men kul med en lite vinst. Förmodligen vinner man aldrig mer. Men man vet aldrig. Man lever på hoppet.
  Kramiz
  Herr Nilssons Fru recently posted..Men då!

 10. Även dessa två muggar gillar jag skarpt. Någon gång får du faktiskt räkna alla dina Mumin-muggar;-)
  Är också med i olika paneler/marknadsundersökningar, men utnyttjar aldrig bonusarna som ofta består i Trisslotter. Så himla tråkigt! Skulle föredra presentkort hos just din Åhléns.

  1. Jag ska räkna ;D. Jag har bara liksom det där med att ska ibland blir (när jag ska) haha. Är väl kanske inte den bästa på att sätta igång med sådant. Trist att det bara är lotter, jag föredrar helt klart presentkort precis som du hellre vill ha. Lotter är så osäkert också ;D. Om man inte vinner då :-p.

 11. Det är lagom shopping med 9 kr för porslin. Vet inte om jag berättat det men i julas hittade jag ett presentkort på cervera jag fick när jag fyllde 30, som jag tappat bort. Men så hittade lex det och jag hade tur för det gällde 10 år, så shoppade 2 saker jag ville ha och betala 39kr
  Lexochlogan recently posted..LEX GENOMGICK OPERATION FÖR GRÅSTARR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: