Jag är den i sällskapsspel som…

Jag kör en bloggutmaning i maj Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Vinner när det är frågesport eller gissningssport. Jag vet inte om det är ren tur eller om det har att göra med att jag är allmänbildad? Däremot är jag också den som blir grymt sur när jag spelar Monopol eller Fia med knuff!

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Lise-Lotte
Madalena
Jenzel
Tant Augustas Tekopp
Susjos
Marresmamma
Zinnie
Kraka
Mammarara
Lisa

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Jag är den i sällskapsspel som…

 • 16 maj, 2020 at 02:09
  Permalink

  Alltså har ingen tur i sånt däremot o kasta pil träffa ja alltså mitt i prick fast ja kasta ibland som en kratta hahah
  Tess recently posted..CHILL MED GRANNEN

  Reply
 • 16 maj, 2020 at 05:01
  Permalink

  Jag är den som alltid vill ha en returmatch beroende på vad det är för spel. Är det något som tar ganska lång tid så som. Monopol brukar jag låta det vara

  Reply
 • 16 maj, 2020 at 06:37
  Permalink

  Ibland då det kommer till quiz så tror jag man måste ha ett visst tänk, och övning ger färdighet. Min man är extremt allmänbildad och kan allt, ändå brukar vi inte få så bra resultat. Sen handlar det om vilket typ det är. Förresten blev jag väldigt sugen på det nu. Synd att vi har våra begränsningar annars hade jag nog gått.

  Reply
 • 16 maj, 2020 at 07:32
  Permalink

  Jag kan tycka att det är trevligt att spela selskapspel men jag tröttnar ofta efter ett tag tyvvär 😊❤️

  Reply
 • 16 maj, 2020 at 10:18
  Permalink

  Jag är en dålig förlorare och en ännu sämre vinnare. En vinst minns jag lääänge och ser till att ingen annan glömmer den heller 😀

  Reply
 • 16 maj, 2020 at 11:55
  Permalink

  Hehe, jag blir också sur när jag spelar monopol, helt galet dålig förlorare. Annars är jag den i spel som alltid förlorar…

  Reply
 • 16 maj, 2020 at 21:55
  Permalink

  Du är helt enkelt allmänbildad, vilket inte jag är. Men gäller det idrott och speciellt fotboll är jag ganska svårslagen, bara frågorna inte gäller årtal;-)

  Reply
  • 16 maj, 2020 at 21:58
   Permalink

   Haha och jag är tvärtom i sport, där förlorar jag jämt :-p. Både att utöva och även i frågor ;D.

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: