Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Länkregn

Länkregn v20.

Länkregnet startade i Blogggruppen Social media support & share group hösten 2019 på Facebook. Gruppen är till för personer som vill se sin blogg växa med hjälp av att ge och ta. Du läser och kommenterar bloggar, och får tillbaka samma sak själv. Ansök att gå med du också! Träffa nya vänner, hitta underbara bloggare och låt din blogg växa på samma sätt som det var när bloggandet startade i början på 2000-talet.

Idag medverkade Jessica Burman och jag endast i Länkregnet, antar att det är mycket nu för dem flesta just nu. Men alltid lite roligt med tips, besök Jessica och läs om Opopulära åsikter som hon har.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d