När jag möter morgonen.

Dagens bild får bli på underbara Skilla när hon var här senast efter en promenad och somnade utslagen på mattan. Jag borde kanske också sova den här tiden 8:16 en lördag. Istället vaknade jag i vanlig ordning tidigt runt 5:40 och gick därför upp och färgade håret, åt frukost och har plockat ur och i diskmaskinen.

Eftersom jag ändå är vaken tänkte jag bege mig mot PMU och Ta till vara idag, får väl erkänna att jag inte har någon koll på om Ta till vara är öppet men det visar sig. Om inte annat får jag en promenad som brukar generera i runt 10000 steg fram och tillbaka och det blir kroppen alltid glad av.

Vad ska du göra denna lördag? Blir det hemmahäng eller ut och fläng?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “När jag möter morgonen.

 • 16 maj, 2020 at 09:23
  Permalink

  Skönt att starta dagen så tidigt, själv har jag sovit till halv nio och ligger nu i sängen och läser bloggar. Jag har också satt upp som mål att gå 10000 steg om dagen. Mina planer idag är att döma en match och bara ta det lugnt.

  Reply
  • 16 maj, 2020 at 21:56
   Permalink

   Det lät ljuvligt det med :D. Skönt, det är faktiskt riktigt många hälsofördelar med att röra sig så :D.

   Reply
 • 16 maj, 2020 at 10:25
  Permalink

  Men så härligt härligt hon ser ut att ha det där på mattan, känns som om man skulle kunna lägga sig vid sidan om och bara mysa med henne. Här hemma blir det mest jobb ute i logen för att förbereda och göra iordning för platsen där den nyinköpta veden ska torka ett par år

  Reply
 • 16 maj, 2020 at 11:24
  Permalink

  Jag är lite småseg idag, har varit förkyld hela veckan, men funderar på att bege mig ut på en utflykt. Men såklart hålla mig borta från folk 😛

  Reply
 • 16 maj, 2020 at 12:57
  Permalink

  Jag har resurs denna helg men efter det så är jag hemma med familjen och tar hand om hemmet 😊..
  promenader är härliga

  Reply
 • 16 maj, 2020 at 15:43
  Permalink

  Nu blev jag nyfiken, vad är Ta till vara? Det känns som ett trevligt ställe 🥰

  Reply
 • 16 maj, 2020 at 16:16
  Permalink

  Jag måste erkänna att jag senaste veckorna varit så trött och sovit närmare en 15 timmar dygnet och ja det gör att typ halva dan är över innan jag ens ätit frukost och påbörjat min dag.
  Men det blir väl bättre.
  Fann Du några fynd?
  Vår lokala loppis har ändrat sina öppettider på grund av corona och ja jag har inte varit dit på länge.

  Reply
  • 17 maj, 2020 at 20:04
   Permalink

   Åh fy :(. Låter lite som för mig där är också galet trött hela tiden. Men läkaren trodde det var en kombination av studierna, jobb och astma så får väl lita på det då. Jag hittade inga direkta fynd förutom att jag köpte två muminmuggar för mitt presentkort. Men det var på Åhléns :).

   Reply
 • 16 maj, 2020 at 17:31
  Permalink

  Var det öppet? Hittade du några nya fynd? Idag har sambon och jag tvättat altantaket. Det blev riktigt fint men oj vad jag fryser.

  Reply
  • 16 maj, 2020 at 21:53
   Permalink

   Jo då båda men fyndade inget idag. Var inget jag behövde där, blev dock lite på Åhléns samt att jag tog en liten tur till Borlänge och hittade saker på Myrorna där :).

   Reply
 • 16 maj, 2020 at 23:09
  Permalink

  Ser ut att ha det skönt 😄
  Tränar och fikat med en vän.

  Reply
 • 16 maj, 2020 at 23:52
  Permalink

  Så som hon ligger på bilden helt utslagen så är jag så tidigt på morgonen 😀Skönt att du ändå fick lite gjort på morgonen det känns alltid skönt efteråt sedan 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: