Muminmuggar: Misan & Förfardern.

Drog till Åhléns idag och köpte de sista två muggarna som dem har på plats där i stan. Ja alltså de hade ju massor med muggar och annat, men av dessa Muminmuggar som jag inte hade sedan innan. Jag hade tänkt köpa en till men det visade sig att den inte finns i Falun. Eftersom jag hade presentkort fick jag helt enkelt beställa den och då följde även en till med, så dessa kommer i veckan. Kommer visa upp vilka två det var! Om det inte var för presentkort så hade jag förmodligen aldrig haft Muminmuggarna. De har varit så gott som gratis för mig.

Nu saknar jag bara Vänskap och Sov gott samt Hattifnattarna sedan har jag alla som finns att köpa numera, de äldre som är utgångna har jag så klart inte. De muggarna har jag sett finns på Pelle P här i stan. Men där har jag inget presentkort så då får vi se när och om jag köper dem.

Så nu lär jag börja samla mer inom Ostindia och Mon Amie igen. Det kan man inte för för mycket av. Älskade porslins intresset ändå! Jag blir som ett barn av en ny kopp, tallrik, skål eller mugg!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Muminmuggar: Misan & Förfardern.

 • 16 maj, 2020 at 20:09
  Permalink

  Gud va ja älskar dina muggar ♥️😍 Ja vill också ha såna muggar – guuud de skulle passa så bra i vårat hem 😀 Sen att vi har en vavva som heter lilla my dessutom
  Tess recently posted..CHILL MED GRANNEN

  Reply
 • 16 maj, 2020 at 21:21
  Permalink

  Muminmuggarna är så fina, =D

  Reply
 • 16 maj, 2020 at 21:58
  Permalink

  Precis som jag skrev förut, jag älskar också dina Mumin-muggar. Himla kul att ha en nästan komplett samling nu. Å du är ju så duktig på att leta på secondhand-butiker på nätet och irl. Vem vet du kanske hittar de tre som saknas i din samling.

  Reply
 • 16 maj, 2020 at 22:22
  Permalink

  Åh så fina, vi har några av sesongs muggarna, men är fortfarande lite gri ig över att jag missa köpa tove ja son mumin muggen, den som typ bara såldes en dag och nu är den uppe i helt galna siffror att köpa 😂❤️
  Jessica recently posted..gubbkoja?

  Reply
  • 17 maj, 2020 at 20:03
   Permalink

   Åh så kul :D. Åh förstår det, läste att många köpte hur många som helst för att sälja dyrt på Tradera sen så himla dåligt :(.

   Reply
 • 17 maj, 2020 at 10:19
  Permalink

  Vad roligt med nya tillskott till din samling Muminmuggar!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: