Myggornas tid är nu, har du fått myggbett ännu?

Jag kör en bloggutmaning i maj Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

I skrivande stund har jag klarat mig från myggbett, men jag har se de små djävlarna redan. Jag hoppas att det dröjer ett tag till, jag brukar bli extremt allergisk när jag får myggbett och ju längre man slipper ju gladare är jag.

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ida
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Lise-Lotte
Madalena
Jenzel
Tant Augustas Tekopp
Susjos
Zinnie
Kraka
Mammarar
a

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Myggornas tid är nu, har du fått myggbett ännu?

 • 30 maj, 2020 at 21:17
  Permalink

  Nu kommer värmen hit och då är det väl kört, kan jag tänka…. Kram!

  Reply
 • 30 maj, 2020 at 22:42
  Permalink

  Jag har fått myggbett, usch vad jobbigt det är 🙁
  Vad roligt att det är utmaningen även för nästa månad 🙂 alltid kul att läsa!

  Reply
 • 31 maj, 2020 at 00:55
  Permalink

  Då hoppas jag verkligen att du slipper myggbett. Ett litet tips – köp stiftet som heter “After Bite” på apoteket. Vi upptäckte stiftet på Cypern och sedan i Spanien. Importerade det såklart, men sedan två år tillbaka säljs After Bite även i Sverige. After Bite gör inte bara att det slutar klia, utan det minskar även den allergiska reaktionen. En mirakelmedicin faktiskt:-)

  Reply
 • 31 maj, 2020 at 11:22
  Permalink

  Jodå, jag har fått myggbett. Men det var ett tag sen nu – våra myggdödarmanicker leder med 14 – 6 över oss, kanske deras förtjänst att myggorna inte hinner fram till oss? Fast dom har besprutat mot dom från luften också…

  Reply
 • 31 maj, 2020 at 14:56
  Permalink

  har inte sett någon än, men de kommer väl snart

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: