Jag kör en bloggutmaning i maj Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

I skrivande stund har jag klarat mig från myggbett, men jag har se de små djävlarna redan. Jag hoppas att det dröjer ett tag till, jag brukar bli extremt allergisk när jag får myggbett och ju längre man slipper ju gladare är jag.

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ida
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Lise-Lotte
Madalena
Jenzel
Tant Augustas Tekopp
Susjos
Zinnie
Kraka
Mammarar
a

Fb-Button

12 kommentarer

  1. Då hoppas jag verkligen att du slipper myggbett. Ett litet tips – köp stiftet som heter “After Bite” på apoteket. Vi upptäckte stiftet på Cypern och sedan i Spanien. Importerade det såklart, men sedan två år tillbaka säljs After Bite även i Sverige. After Bite gör inte bara att det slutar klia, utan det minskar även den allergiska reaktionen. En mirakelmedicin faktiskt:-)

  2. Jodå, jag har fått myggbett. Men det var ett tag sen nu – våra myggdödarmanicker leder med 14 – 6 över oss, kanske deras förtjänst att myggorna inte hinner fram till oss? Fast dom har besprutat mot dom från luften också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: