I tisdags när jag som vanligt gick upp till min fina kollega Annelis klassrum så kom fina Carro in dit också, hon hade med sig ett stort paket som jag trodde eleverna gett henne eftersom hon kommer ta tjänstledigt fram tills julen. Men det visade sig att paketet var till mig och att mitt fina årskursteam (alla som arbetar med mig med våra underbara 2:or) hade kommit på att ge mig det. Jag fick lakrits (som jag älskar) samt en helt underbar sås/mjölkkanna från Rörstrands underbara Mon Amie. Jag blev verkligen glad enda in i själen. Mina underbara kollegor!

Jag är så glad över att fått äran att jobba med dessa fina personer, det känns så sorgligt att behöva säga hej då om några ynka dagar. Ändå så tänker jag att vi kommer fortsätta träffas även om vi inte jobbar på samma plats. För dessa människor är personer jag idag är stolt över att få kalla vänner. Tusen tack Anneli, Carro, Iljen, Helen och Monica för presenten! Det värmer så inombords!

40 kommentarer

 1. Vad fina dom är som ger dig presenter en jättefin gest och inte nog med det det är ett sätt att visa dig att dom tycker om dig 😉.. Där har du fina vänner 👍. Jag gillar lakris men får inte äta det för då blir jag sjuk

 2. Hoppas Lakritsen är god. Har gillat de innan man har svårt för de nu efter min GBP operation.

  Vad roligt med uppvaktning

 3. Vad kul att få present sådär. Kan tänka mig du känner dig uppskattad. Tycker mönstret på kannan är så fint och vill också ha det porslinet 😊

 4. Genomtänkte presenter är alltid bäst 🙂 Känns verkligen ända in i hjärtat. Visst är det med dubbla känslor man lämnar en arbetsplats, men man måste gå vidare ibland

 5. Men vad fint av dom att uppvakta det lite klart man blir glad ända in i själen när man blir uppskattad av kolegor ❤️🥰

 6. Men så fina kollegor du har! Och vad roligt med en mjölkkanna, visst har du mycket annat porslin i den serien så det passade ju verkligen perfekt. De känner dig väl! Det är hemskt att säga hej då till sina kollegor, gjorde ju det tidigare i vår men känner verkligen att jag tog rätt beslut.

  1. Ja verkligen, känns inombords hur fina de är och hur saknade att de kommer bli. Det har jag absolut. Ja jag vet ju att även du lämnat. Tror i hjärtat att det är rätt men visst känns det vemodigt också när man tycker om sina kollegor.

 7. Gud vilka underbara kollegor du har vännen 🙂 så de ska vara o du förtjänar De verkligen VERKLIGEN!! Punkt!

 8. VAD HÄRLIGT!!! Blev väldigt glad själv att läsa att du känner dig lyckligt inombords =D… det är sååå viktigt att man trivs med sina kollegor för oftast är det de personer som man umgås mest! Ha en fantastiskt TREVLIG VECKA, kramar =)

  1. Åh ja, så glad över dessa. Känns väldigt ledsamt på det sättet att lämna dem nu för annan arbetsplats. Vet att det blir bra med eftersom det är vad jag vill jobba med, men kollegorna är fantastiska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: