En regning söndag i november.

Nu är då vädret grått och tråkigt i alla fall. Det är verkligen fulhöst och tråknovember. Upplever alltid november som en lång mörk månad. Det händer inget i november, till skillnad mot december när det är julen som närmar sig.

Visst man ska inte klaga, men det är tungt med mörker och jag föredrar sol och värme så fungerar helt enkelt jag.

Tvättmaskin är påslagen här hemma, igår pluggade jag massor. Jag åkte även ut till Kniva där jag och Skilla tillsammans med Björn tog promenad i skogen. Skilla fick springa fritt och hon fullkomligt älskar saken.

Idag blir det nog lugnt, det är dagen innan ny arbetsvecka igen. Livet rullar på som vanligt.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “En regning söndag i november.

 • 15 november, 2020 at 08:15
  Permalink

  November är väl inte den roligaste månaden kanske. För mig är november den månaden då flera julmarknader startar, och att julklapparna köps Riktigt så blev det inte i år.

  Reply
 • 15 november, 2020 at 10:22
  Permalink

  Jag blir så sjukt trött i det här november vädret känns som att det aldrig blir lust 😊 härligt att ni kunde ta en promenad hos björn med

  Reply
 • 15 november, 2020 at 11:54
  Permalink

  Ja det är verkligen grått och trist nu, jag som är så väderpåverkad mår sådär alltså hehe. Mysigt med en skogspromenad. Skönt att kunna ta det lugnt och ladda inför veckan med!

  Reply
 • 15 november, 2020 at 17:33
  Permalink

  Fulhöst här med. Precis som du saknar jag värmen, solen och framför allt ljuset. Och det gör jag varje år…

  Reply
 • 16 november, 2020 at 01:32
  Permalink

  Jag föredrar också sol och värme än denna gråa höst som det alltid gör i november. November är den värsta månaden tycker jag. Det är bara mörkt och trist 🙂

  Reply
 • 16 november, 2020 at 11:16
  Permalink

  Ja det är inte så roligt väder. Däremot är det perfekt väder för att kolla på filmer/serier. Min tvättmaskin har gått sönder så jag måste låna boendets maskin om jag ska tvätta.

  Reply
 • 16 november, 2020 at 11:44
  Permalink

  Mm det är grått å grått ute…..humöret är inte på topp å seg är man mer eller mindre. Men nu är det inte långt till december så man får pynta & så.
  Att träffa släckt ser inte ljust ut just nu iaf. Trist.
  Ha det så bra! 🙂
  Jessi recently posted..Söndag idag. Hur spenderar du den?

  Reply
 • 16 november, 2020 at 16:05
  Permalink

  Jag håller så mycket med dig! Tycker också november är en lång och tråkig månad. Mörkt vid fyra-tiden och så grått hela dagarna, usch… ännu tyngre detta år med all corona också! Nu får man längta efter advent 😍

  Reply
  • 17 november, 2020 at 11:19
   Permalink

   Ja fy, idag skiner i alla fall solen i Falun. Glädjande nog har jag rastvärdstid 🙂 .

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: