Nu är då vädret grått och tråkigt i alla fall. Det är verkligen fulhöst och tråknovember. Upplever alltid november som en lång mörk månad. Det händer inget i november, till skillnad mot december när det är julen som närmar sig.

Visst man ska inte klaga, men det är tungt med mörker och jag föredrar sol och värme så fungerar helt enkelt jag.

Tvättmaskin är påslagen här hemma, igår pluggade jag massor. Jag åkte även ut till Kniva där jag och Skilla tillsammans med Björn tog promenad i skogen. Skilla fick springa fritt och hon fullkomligt älskar saken.

Idag blir det nog lugnt, det är dagen innan ny arbetsvecka igen. Livet rullar på som vanligt.

18 kommentarer

  1. November är väl inte den roligaste månaden kanske. För mig är november den månaden då flera julmarknader startar, och att julklapparna köps Riktigt så blev det inte i år.

  2. Jag blir så sjukt trött i det här november vädret känns som att det aldrig blir lust 😊 härligt att ni kunde ta en promenad hos björn med

  3. Ja det är verkligen grått och trist nu, jag som är så väderpåverkad mår sådär alltså hehe. Mysigt med en skogspromenad. Skönt att kunna ta det lugnt och ladda inför veckan med!

  4. Jag föredrar också sol och värme än denna gråa höst som det alltid gör i november. November är den värsta månaden tycker jag. Det är bara mörkt och trist 🙂

  5. Ja det är inte så roligt väder. Däremot är det perfekt väder för att kolla på filmer/serier. Min tvättmaskin har gått sönder så jag måste låna boendets maskin om jag ska tvätta.

  6. Jag håller så mycket med dig! Tycker också november är en lång och tråkig månad. Mörkt vid fyra-tiden och så grått hela dagarna, usch… ännu tyngre detta år med all corona också! Nu får man längta efter advent 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: