Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar Skilla vår mellanpudel

Skilla min Skilla, som inte lämnar min sida.

Älskade Skilla hon ligger nära mig hela tiden. Enda sedan jag kom hem från sjukhuset har hon legat nära. När min fantastiska granne Jennie kommit för att gå ut med henne har hon snabbt sprungit ut och gjort sitt för att skynda sig hem igen.

Nog är det empatiska känslor djur har, det märks så tydligt att hon är orolig för mig. Älskade Skilla min Skilla.

22 Comments

 1. Nu har jag läst ikapp och vet vad som hände Dig.
  Sådan otur Du hade men tur Du inte var själv och ja vad gjorde vi utan mobil?
  Så go liten vovva Du har <3
  krya på Dig

 2. Ja du. Jag testa ”död trenden” på Simba. Att bara trilla ihop och se vad han gör.
  Jag hade en tik innan som gröp under mig för att få liv i mig. Och fick hon inte som hon ville gjorde hon allt för att få mig på rygg för att den hoppa på bröstkorgen. HLR hopp kalla vi dom.

  Han gör fan samma sak. Han ligger och pussar på en och naggar en i fingrarna. Samma om jag får ångest attack på natten när jag sover. Jag kan lova dig att man blir AS RÄDD när man sår upp ögonen och man har en stor hund med isblåa ögon som stirrar på en. Med tassarna på var sina sida om halsen/huvudet.

 3. Men du har ju verkligen världens otur käraste du. Skönt att du har Skilla som vakar över dig, hundar är kloka och empatiska djur. Lite tråkigt att inte kunna julpynta men det är viktigare att ta det lugnt och låta benet läka

 4. Så fint och mysigt. Djur är fantastiska. Min lilla kommer alltid när min ångest är som värst och sätter sig på bröstet, kollar mig i ögonen och bara är. Älskade djur ❤️

 5. Fantastiskt hur smarta djur är. Jag kan ibland fundera över om de tänker i ”människoord”. Någon form av kommunikation har de ju iallafall. I vilket fall som helst, det där är äkta kärlek det. Hon vill inte lämna sin bästa vän.

 6. Djur är fantastiska på det att märka när man inte mår så bra. De finns alltid där och får oss att må lite bättre. Tur du har henne och hon dig 🙂

 7. Djur är fantastiska. Min äldsta dotter passade min hund jag hade för längesen då jag var på resande fot. En gång vägrade hon gå ut. hon fick mer eller mindre släpa ut henne. Ca 15 minuter kom jag hem

 8. Hundar är mycket bra på att känna av hur vi människor mår och vet när det är något som är fel. Klart att Skilla måste passa matte då.

  Krya på!

 9. Hundar är också människor höll jag på att skriva, och de har känslor. Kul med en kompis som håller dig sällskap:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: