Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag får väl säga när jag föll på onsdagen för en vecka sedan och slog upp hela knät så till den grad att jag fått sytt 12 yttre stygn och 3 inre. Jag kanske inte heller trodde det var sant att det skulle vara sådant problem att ta sig i och ur duschen, att gå några meter eller att åka bil.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

4 kommentarer

  1. Ja du, den olyckan var en chock för systemet. Hoppas du aldrig råkar ut för nåt liknande igen. Å visst har du önskar dig en automatväxlad bil under den här veckan – inte bara en utan fler gånger;-)

    PS. Har du funderat på att gå tillbaka till platsen där det hände? Jag menar bara för att ta reda på vad det egentligen var som orsakade denna hemska skada. Jag skulle nog vara nyfiken, även om det skulle kännas kusligt. Men med sällskap och mentalt stöd så skulle ag nog vilja veta ”sanningen”. DS.

    1. Jag har automatväxlad bil 🙂 . Men är svårt ändå. Del att krångla sig in i benen men mest för det gör galet ont att sitta ner med benen. 😓

      Kommer absolut att gå dit igen. Det är runt där jag går tipspromenad varje sommar. 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: