Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad är du inte färdig med den här veckan?
 2. Vad står härnäst på agendan?
 3. Vad har du hunnit klart med i tid?
 4. Vad kommer du skjuta på till senare?
 5. Vad var din senaste i sista minuten?

Vad är du inte färdig med den här veckan?
Just nu är det bara städningen. Är klart med själva julstädningen men mer det där. “Ska göras”. Ska ta mig för det idag.

Vad står härnäst på agendan?

Skriva blogginlägg som jag är efter med. Då främst bloggutmaningen, men även annat. Denna höst har verkligen fått mig ur bloggform.

Vad har du hunnit klart med i tid?
Mina uppgifter för studierna. Ser framemot en lugn vår nu, ska inte läsa lika mycket då.

Vad kommer du skjuta på till senare?
Jobbet, nu måste jag försöka att sluta tänka på det i några veckor.

Vad var din senaste i sista minuten?
Inget, jag gör alltid saker ganska tidigt.

11 kommentarer

 1. Kul att läsa dina svar på de 5 punkterna 🙂. Det är jättebra att du gör saker i tid! 👍😊 För det är ju en stor stress som man orsakar själv.
  För kan man gör så att det mesta av stressen som man orsakar själv. Minska den så mycket som det går. Så minskar ju stressen för en. Det andra som vi inte kan påverka som blir stress. Kanske inte blir lika stressigt.

  Hoppas att du är med på vad jag menar? 😊

  Ha en bra dag❣️
  Jessi recently posted..Vaccin för Covid-19 diskuteras just nu. Tror du att det blir något vaccin?

 2. jag försöker också att göra saker i god tid. räknar in strultid också. får utstå mycket hån för att jag vill vara i god tid på stationen när jag ska resa någonstans. gillar ställtid. just nu får en nog skjuta på själva tänkandet också, känns det som

 3. Du hinner med mycket, jobba, plugga, vara mamma…en annan drar ut på sysslorna bara för att man har all tid i världen, vilket gör att man inte hinner med nånting.
  Ha en fortsatt fin helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: