Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

När olyckan var framme, och glädjen med drulleförsäkring.

Inlägget är i reklam för Drulleförsäkring.nu

Så var jag med om det i somras, jag och Skilla var ute på promenad. Åskan slog till och vi började skynda oss hemåt. Skilla hade panik eftersom det smällde och small överallt. Jag försökte skynda mig så gott jag kunde med min smartphone som då låg i tröjan. Väl utanför portdörren händer något så jag böjer mig ner. Telefonen ramlar ur och det skydd jag har för skärmen öppnar upp sig så hela skärmen fick ett stort fönster av spräckt glas. Eftersom jag har en Samsung s10 plus visade det sig att ett nytt skärmglas skulle gå på 3500 kronor!!!

Jag tog genast och kollade om min drulleförsäkring täckte just detta, vilket den gjorde. Du kan nog gissa att det var ett rejält lugn som kom över mig. Istället för att betala 3500 kronor fick jag betala 1500 kronor. Det var genast en ganska stor skillnad i pris, och ingen var nog gladare än jag efter den saken. Jag fick tillbaka en mobil med helt glas igen och hade ändå sparat en hel del pengar. Det var kanske inte det roligaste att lägga ut en kostnaden, men helt klart värt det. Nu är det så att jag behåller mina telefoner ett bra tag, jag vet att många byter ut sina telefoner med jämna mellanrum. Men jag brukar ha min tills det verkligen känns nödvändigt med en ny. Telefonen jag har nu ska vara färdigbetald i juli, då har jag beslutat mig för att endast ha abonnemanget och inte ta något mer telefon. Men hur som haver, så var det drulle vi talade om. Det här med att betala 1500 kronor kändes alltså betydligt mycket bättre för mig. Annars hade risken varit stor att jag skulle behövt köpa ny telefonen.

Om man ser till kostnaden av ny telefon mot att ha en bra drulleförsäkring kan vi nog alla säga att det är väl värt kronorna man betalar. Visst förstår jag också att alla inte är villiga att betala för en försäkring, men det är ändock ganska skönt när man står där med ersättning för det man var tvungen att lägga ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.