Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jo jag är mätt, och min ibs-mage har sedan igår kväll varit mindre glad. Uppsvälld och har ont, det är ju väldigt mycket svällande mat just på julen. Dock är det en liten tid i det stora hela, och gott är det.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

16 kommentarer

  1. Jag är också mätt men inte så mätt att jag inte ska äta köttgryta om en stund. Blir väldans sen lunch idag. Min mage är precis som din inte alls nöjd. För min del är det dock allt gluten men äsch. Gott var det. Vara snäll mot magen får jag ta en annan dag.

  2. Tror det här julen (och påsken) till att man automatiskt äter för mycket. Så det är egentligen en himla tur att båda helger bara inträffat n gång per år;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: