Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Hur ofta bäddar du rent sängen?

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

En gång i veckan bäddar jag rent sängen. Då slänger jag ut alla sängkläder och tvättar dem i 60 grader. Jag njuter alltid av den härliga doften sen när man får mysa ner sig i den renbäddade sängen och riktigt sova skönt en hel natt.

Glöm inte bort att ny utmaning finns ute. Den hittar du här.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

17 Comments

  1. Det finns ju inget bättre än att lägga sej i nytvättade rena lakan sån lycka <3
    nästan en gång i veckan i bland bara bytt underlakan o sen varit några dagar till men ja när det är varmare o så Känns i vartfall rent o härligt
    hörde i dag en kille som sa nä ja byter aldrig lakan … suck

  2. Oj då! Det är inte många som bäddar rent varje vecka. Jag tar varandra vecka – en vecka på varje sida om man säger så;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: