Idag har klockan ställts om som vanligt vilket så klart varit lika förvirrande i kroppen som alltid. Jag har inga problem med hur vi ska ställa fram eller tillbaka på hösten (än så länge). Utan att min kropp blir trött och förvirrad, men det brukar dörja en vecka tills kroppen fungerar normalt igen.

Hur som helst, jag, Skilla och Björn har promenerat här på eftermiddagen. Vi gick till Klacken och sedan hem till honom igen. Så himla skönt med promenader om inte annat. Nu ikväll ska vi äta spagetti och köttfärssås här hos Björn.

Imorgon vankas det studiedag i kommunen, vi får arbeta hemifrån och det är jag oerhört tacksam över. Varje dag med minskas smittrisk är en skön dag!

25 kommentarer

 1. Skönt att ta en promenad trotts risk vädret 🙂. Så skönt sen att komma in.

  Jag påverkas inte av att vi drar fram eller tillbaka klockan. Mer än att jag tycker att dagen går fort 😊.

  Skönt att du får studera hemma 😊

 2. Jag känner så igen mig i att kroppen blir förvirrad av att man ställer om klockan. Det är så härligt med en promenad, varelse om man har ett mål om vart man ska eller inte. Spagetti och köttfärssås låter så gott. Skönt att ni får jobba hemifrån på eran studiedag 🙂
  Jennysvardag recently posted..Lite piff i köket

 3. Här har det också regnat större delen av dagen. Har man hund har man ju inte så mycket att välja på – man måste ut och promenera.
  Härligt med en studiedag, då du i princip inte behöver göra någonting… om du inte vill alltså;-)

 4. Jag tycker vi ska få slippa klockomställningar, som du säger blir kroppen och knoppen förvirrad… Skrev ett meddelande till dig på FB… Då du gillat en kommentar jag skrivit… Hoppas du får en fin vecka..
  Kort recently posted..Tack gode Gud….

 5. Regnat även här. Jag har heller inga problem med om det är fram eller tillbaka. Däremot blir jag väldigt trött och det tar tid att bli som vanligt. Hade hoppats vi skulle slippa i år.
  eval8 recently posted..Kul sällskap

 6. Låter ändå som en trevlig dag. Kul med promenad med hunden. Alltså jag fattar inte hur jag ska gilla ditt inlägg då jag måste logga in först. fattar ingenting.

 7. Låter ändå som en trevlig dag. Kul med promenad med hunden. Alltså jag fattar inte hur jag ska gilla ditt inlägg då jag måste logga in först. fattar ingenting. tycker det ska kunna gilla utan att logga in någonstans..

 8. Jag har samma problem varje gång vi ställer fram klockan så blir min kropp förvirrad och har absolut ingen koll på klockan. Det tar ungefär en vecka innan det är normalt igen. skönt att vi är fler som är förvirrade när klockan ställs om 🙂

 9. Jag kan tycka det är ganska mysigt med regnpromenader. Går mycket, oavsett väder och då är en och annan regnskur oundvikligt. Vad skönt för dig att komma ut på en promenad i dag, att få göra en av dina må-bra-saker. Visst blir kroppen förvirrad av tidsomställningen? Är samma för mig, kommer ta hela den kommande veckan att få tillbaka rytmen. Samtidigt känns det alldeles underbart med ljusare kvällar och längre dagar. Äntligen! Hoppas hemmaarbetsdagen blir toppen, kan förstå att man inte är så pepp på att träffa en massa folk nu.
  Sandra Jönsson recently posted..Luttra gånggrift – en ståtlig stenåldersgrav på Falbygden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: