Idag är en sådan dag när jag bara säger, pjuh! Allt har gått i ett, jag har bara jobbat så gott som hela dagen. Möten, på möten, på möten. Hann inte få min rast när jag skulle så fick bli mat på McDonalds något som gav ångest eller gav, har gett ångest.

Jag jobbar till 19:00 idag så är inte klar ännu, men det blir nog bra. Längtar efter att få ledigt, imorgon blir det i alla fall lite mindre stress och sedan kommer skärtorsdagen som är galet efterlängtad. Det ska bli så skönt med ledigt och att vila upp sig.

4 kommentarer

  1. Att äta på McDonalds då och då ska absolut inte framkalla ångest. Gissar att vi alla mera eller mindre regelbundet “syndar” hos McDonalds, Max eller Burger King. Jag gör det i alla fall. Vissa ungdomar äter den maten varje dag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: