Befinner mig i sängen. Ska gå upp om senast en halvtimma. Då blir det att åka till jobbet, vara med på nationella prov sedan ringa samtal. Sedan en gäng med möten igen. Lite så mina arbetsuppgifter är numera, det är sedan morgondagen kvar för jobb och så är vi där på härliga påsklovet.

Igår kväll satt jag på Zoom med några bloggvänner, vi skriver med varandra från en grupp på Facebook. Det var riktigt trevligt. Konceptet blir så roligt när man utspridda i landet kan sitta nära och prata om allt mellan himmel och jord. Det är lite roligt att jag fått en helt ny bild av personerna bakom bloggen tackvare detta. Vi var några som provade först och bjöd sedan in fler, och helt ärligt har jag börjat läsa bloggarna med nya dialekter och helt annan klang. På ett positivt sätt, mitt huvud har liksom fått en nu bild och den har gjort bloggläsandet så mycket roligare.

Igår fick jag träffa följande bloggare. Hanna, Jenny och Madde. Helt underbara människor med härlig humor alla tre!

38 kommentarer

 1. Haha, vad roligt, jag skrev precis ett inlägg om bloggträffen och hur jag kommer läsa bloggarna med annan dialekt till exempel. Och så kikar jag in här och ser att du skrivit om ungefär samma sak men med andra ord. Twinsouls! 😛 Tack för en väldigt rolig kväll! <3

  Tycker alltid att nationella prov låter så mastigt för er lärare att styra upp med. Dels att förbereda eleverna och sedan rätta proven. Hoppas att du får en bra dag!
  Hannas krypin recently posted..När man inte kan ses IRL

 2. Det är verkligen superkul att vi kom på att vi kunde träffas via zoom. Jag läser också era bloggar med en ny dialekt och klang 😀 Jag tycker även att man ser vart humorn är i inläggen med efter att ha pratat med er. Det ska bli så underbart med lite påskledigt. Jag hoppas att din arbetsdag går fort nu 😊
  Jennysvardag recently posted..Är jag lite halv galen? 🤪

 3. Åååh Zoom och Teams är något som jag har fått använda en hel del =D… blir det när man har fackliga uppdrag och är aktiv i det som jag anser är sååå viktigt! Skall ha 2möten idag med Teams. Ha en fortsatt TREVLIG VECKA!

 4. Vad roligt det låter, jag har inte fattat hur zoom fungerar, ärligt talat så har jag inte forskat i det heller. Det där med dialekter är roligt, jag har ju träffat flera av mina bloggvänner irl, och jag gör precis som ni, läser deras bloggar med dialekt haha.
  Jag har Stockholmsdialekt och minns att en jag träffade första gången reagerade….
  -ja just ja du är ju stockholmare! Haha
  Härligt med påsklov!
  marianne recently posted..Jord på fingrarna

 5. Hoppas att nationella provet gick bra. Gött med lite ledigt snart 😊.

  Låter jättetrevligt med blogg träff via zoom. Jag får med ta modet till mig att vara med någon gång 🙂

 6. Tack själv för igår. Visst får man helt andra bilder av personen bakom bloggen. då man ser varandra och kan prata. Man lär sig läsa på ett annat sätt. Hoppas det blir fler gånger så man kan vara med. Så kul att “träffa” er alla.

 7. Ja tänk, inte hade jag hört talas om Zoom och Teams för drygt ett år sedan… Har iofs inte använt varken det ena eller det andra, men har laddat ned programmen. Kul att ni klickade med varandra.

 8. Hoppas ni gör det snart igen. Var alldeles för trött igår när träffades men jag skulle så gärna vilja “träffa” er igen ni är verkligen fina människor. Och det är verkligen ett bra koncept 🙂

 9. Men så kul det lät. Härligt att kunna ses så. En av de bra sakerna i pandemin. Man provar nytt och ser hur det funkar.
  Jag har tänkt så många ggr att jag ska in och läsa hos dig. Men så tittar jag in på bliglovin och läser, sen har det varit bortglömt. Tycker det är så bra att din blogg kommer upp här nu, så då behöver jag inte in via Google ♥️
  Här ser vi också fram emot påsklov 😊
  Sandra (sandifighter) recently posted..Depression känns tungt, psykisk ohälsa känns tung.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: