Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag gick på fritids, minns att vi hade det väldigt bra då. Fritids låg inte som idag i skolan utan precis bredvid där jag bodde som barn, vilket medförde att jag kunde gå hem från fritids själv. Tror väl att det var bättre så också, man förstod skillnaden mellan fritids och skola, det gör inte så ofta barn idag.

6 kommentarer

  1. Nej, det har jag inte gjort för min mamma var hemmafru när jag var liten. Däremot har våra barn gjort det. Vi bodde precis intill fritids så även våra barn gick hem själva vilket var praktiskt.

  2. Här ligger fritids inte i anslutning till skolorna – tror jag i alla fall. Har aldrig kollat – ooooops! Själv gick jag aldrig på fritids, tyvärr. Min och mina kompisars mammor var alla hemmafruar på den tiden. På gott och ont…
    BP recently posted..Onsdagsmix

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: