Inlägget är i reklam för Passagen.

Älskade Skilla tänker jag varje dag. Hon kom in i mitt liv och gav det massor av kärlek. Som igår när jag fixade mina naglar och hon hoppade upp mot mig och gav min en kärleksfull puss, eller när hon på natten kryper närmare mig och slickar på min hand för att sedan gosa ner sig totalt. Jag tänker på hur alla alltid är så negativ innan du köper ett djur, det talas om alla kostnader och hur livet blir begränsat. Men när du sedan har ett djur så känns det inte alls begränsat utan berikat och det där med pengarna? Ja vad ska man annars lägga pengar på förutom sin älskade vän?

När det kommer till det där med sin älskade vän så slog det mig så klart hur viktigt det är att försäkra sin hund. Det finns en hel hög med försäkringar och ibland kan i alla fall jag känna mig otroligt borta i försäkringsdjungeln. Det är vid sådana tillfällen jag gillar tjänster som Passagen som ger tydliga svar på varför du ska försäkra din hund, katt eller villa. Du får veta vilka saker som bör ingå i försäkringen och kan därmed göra ditt val aktivt innan du slänger dig ut i försäkringarna och tar en, som du sedan kanske inte är helt nöjd med.

Just det där med att välja rätt försäkring är verkligen viktigt. Jag har vänner som stått besvikna efter att de valt en försäkring som sedan inte uppfyllt vad de hoppats på. Det kan ha varit att hunden blivit äldre och premien blivit dyrare och färre saker ingår. Det där medför att många hundägare känner en besvikelse kring den försäkring de får betala för. Vilket inte är speciellt konstigt, men det är sådana här tillfällen det är väldigt bra att vara påläst och veta vad man väljer.

Relaterade etiketter:

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: