Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Muminmugg – Vi åker på semester.

På höstlovet köpte jag denna mugg från en säljare på Facebook som bodde i Sandviken. Min syster och hennes sambo hämtade den sedan var den hos dem tills I april när min syster överlämnade den till min mamma och bonuspappa. I fredags hämtade jag hem den. Så himla fin!

12 Comments

  1. Dessa muminmuggar är så fina, jag förstår varför du samlar på dom. Är muggarna värda mycket pengar? Jag vet att jag har läst att vissa muminmuggar är värda lite. Vilken resa muggen fick göra innan den kom hem till dig 🙂

  2. Oj jag tror bestämt att själva muggen också varit på en liten semesterresa. Så bra när man kan ordna det så. Jag tyckte också att den var himla fin

  3. Åh älskar dina muminmuggar tycker dem är så fina och blir så sugen på att skaffa flera mumin muggar själv 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: