I lördags firade Björn sin födelsedag en dag tidigare än han fyllde. Björn är nämligen född den 6 juni på Sveriges nationaldag. Men han firade på lördagen och det var riktigt trevligt. Jag hjälpte honom fixa i ordning i Kniva och tog sedan vår CAB till Skedvi för att hämta hans farmor. Medan hårt blåste i värmen och vinden njöt jag av varje minut körandes i vår BMW-cab.

Kalaset var jättemysigt, med lunch och fika. Jag handlade Swedish grace Midnatt tekoppar från Pelle P här i Falun åt Björn. Butiken ringde jag innan de öppnade så de slog in paketet och jag kom dit och hämtade. De har alltid köpt 4 betala för 3 där.

På kvällen sedan visade det sig vara spontan-cruising här I Falun. Vi åkte två varv och ställde och sedan vid Coop och tittade en stund på alla finbilar. Jag och Skilla satt bak i bilen och tittade ut.

På söndagen firade vi Björn lite lätt med att äta upp det sista av fikat och sedan tog vi, jag: Skilla och Björn en promenad runt i Kniva. Värmen och vädret var ju på topp!

24 kommentarer

 1. Jag såg dina bilder och storys på instagram. Det såg så härligt ut. Kul med en spontant crusing ju, det saknar jag här. Det brukar alltid vara en crusing med först motorcyklar och sen raggarbilar här 1 maj. Jag tycker att tårtan oftast är godast dagen efter 🙈
  Jennysvardag recently posted..Accepterat allergin

 2. Alltid kul med fina bilar. Vädret har ju varit kanon den här helgen, så klart man får passa på att åka nercabbat. Längesen jag gjorde det nu

 3. Låter som en väldigt mysig helg. Så kul att hamna i crussing sådär spontant 😃. Grattis till Björn 💐🎁. Jag har en vän som med fyller på Sveriges nationaldag. Hoppas att Björn gilla te kopparna.
  Trevligt med en promenad.

  Ha det så bra! 🌸

 4. Härligt det låter. Förstod om du njöt av vinden i håret. Härligt att du kunder ringa så de kunde slå in paketet. Bra med sådana erbjudande speciellt om han gillar dessa tekoppar. Ska kolla upp vad de är för några.

 5. Vilken härlig helg ni har haft, låter verkligen som ett mysigt kalas. Och det är verkligen härligt med värmen som är här nu. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: