Jag deltog i en samlarkampanj där man skulle köpa 5 cider för att få ett presentkort på 200 kr hos Cervera. Denna kanna är så galet söt och kommer definitivt bli använda här hemma i sommar på lite frukostar är tanken.

30 kommentarer

  1. Så söt kannan är. Jag deltog också i den där samlarkampanjen och köpte ett hjärta av glas till min mamma. De har så mycket fint på cervera.

  2. Vet du, jag har en mugg med muminhuset på. Den är så fin. Dock har jag inte denna kanna men den var verkligen fin. Jag gillar cervera 🙂

  3. Vilken bra kampanj där man fick ett presentkort på en relativ hög summa. Kannan är verkligen superfin. Stor vill ha på den. Dina cider påminner mig om när jag och Rickard skulle gifta oss och vi skulle köpa cider. Kassörskan var en bekant till mig och missade alldeles att slå in alla plattor vi köpte. Tyckte det var konstigt att det blev så billigt.
    Hannas krypin recently posted..Hur orkar du?

  4. Grattis till vinsten 😃👏🏻

    Kanan är så gullig 😃😍. Det tycker jag verkligen att den ska användas vid frukost & fika 😘

    Kram❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: