Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Mellan skratt och gråt, väljer jag skratt. Om jag måste välja mellan godis och chips, väljer jag chips. Om jag måste välja mellan äpplen och päron, väljer jag äpplen. Om jag måste välja mellan bananpizza och kebabpizza, väljer jag bananpizza då det är min favorit.

6 kommentarer

  1. så konstigt det där med att alla har olika smaker.

    skratt o gråt väljer jag skratt
    godis o chips : väljer jag godis
    äpplen o päron : äpplen
    banan pizza el kebab : kebab 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: