Det är söndag och klockan är strax efter klockan elva. Jag har hunnit med en del idag, varit ute med Skilla två gånger. Börjat ladda batterierna till min systemkamera, har även fixat lite med bloggen men inget som ni kommer märka av. Det jag gör är att lägga in alla mina okategoriserade inlägg i kategorier. Det låter väl inget för världen för er, men när man bloggat sedan 2004 är det ett hästjobb jag gett mig in på. Men tanken är att när allt detta är klart, så kommer mitt bloggarkiv vara lättare att gå igenom. Jag tänker också att det är mycket mer som kommer bli enklare den dagen.

Men ja det är ett hästjobb som sagt, jag började med 170 sidor med 20 inlägg per sida idag. Har hunnit med en sida och således 20 inlägg… Ja du förstår nog själv att detta kommer att ta tid. Tur att jag snart får semester.

Idag börjar Tipspromenaderna i Kniva igen. Som jag längtat, det är alltid lika kul att gå tipspromenad.

8 kommentarer

  1. Även om det är tufft jobb så blir det lättare sen Du är klar.
    Tipspromenad låter skoj… jag vet ju att Du ofta vinner dessutom 🙂

  2. Det känns så mycket bättre när man har ordning och reda. Men riktigt jobbigt att gå igenom. Jag håller på med liknande saker just nu, men inte på bloggen. Känns som jag aldrig kommer bli klar.
    ❥ T’ recently posted..Serietips #3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: