Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Specialpedagog

Älskade semester!

Så var den här! Älskade underbara semestern! Ledigheten och friheten! Den började klocka 14:00 och sedan dess har jag hunnit med promenad, och att prata med vänner i telefonen. Tänk att jag imorgon vaknar till ledigheten? Inga krav och inga måsten! Jag älskar att vara ledig!

Nu ska jag bara njuta av livet, det är vad jag behöver. Leva och njuta!

22 Comments

  1. Såå skönt med ledighet. Längtar så mycket efter lite ledigt nu, men ett bra tag kvar. Har iof tagit ledigt veckan efter midsommar, men får vänta till augusti för min stora ledighet. Hur länge är du ledig nu?

  2. Jag ser ingen gillaknapp hos dig verkar vara borta? Jag klickade i alla fall på tummen och det står en 1:a där nu är det den man ska klicka på? den såg annorlunda ut förrut. Samt ohh så härligt med ledighet förstår du är lycklig och att du nu har semester

  3. Lev och NJUT för fullt i sisådär två månader antar jag. Hoppas du får fint och varmt väder och kan göra massvis med roliga saker:-)

  4. Så underbart med semester. Jag har några timmar idag att göra på jobbet och sen får jag också semester. Som jag längtar efter ledighet. Härligt med promenad och väntid i telefon. Att vara ledig är inte alls fel. Särskilt inte efter en jobbig period.

  5. Härligt med semester. Och du verkar få perfekt väder också. Här är man ledig vecka 27-30 men är lång ledig denna vecka då jag har två möten att gå på imorgon. Se till att njuta ordentligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: