Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Skilla vår mellanpudel Specialpedagog

Med bara några timmar kvar…

Klockan är strax efter 5:00, jag och Skilla har varit ute på vår morgonpromenad. Om ungefär 1,5 timmar ska jag kliva ur sängen för att göra mina sista timmar på jobbet innan semestern. Ledigheten börjar! Det känns grymt skönt, att få vara ledig om så kort tid. Jag ser framemot att vara helt kravlös i några veckors tid, förhoppningar om sol och värme. Promenader och skratt med människor jag älskar.

Tänk att jag idag vid 14:00 åker i bilen hemåt, hem till friheten. Skilla kommer också vara sin sista dag hos min underbara vän och granne Jennie med familj. Om cirka två veckor flyttar hela familjen ner till Västkusten. De kommer saknas av oss, men blir så bra för dem.

Hoppas du får en fin tisdag idag! Det ska jag ha!

8 Comments

  1. Jag är så glad för din skull över välförtjänt ledighet! Just nu känns det väldigt sorgligt att flytta. Fina Madde, William och Skilla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: