Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Kan det alltid bli värre som min kloka vän Lena sa när vi lärde känna varandra som två deprimerade tonåringar. Det finns en sanning i de orden som både är sorglig men så otroligt sant. Det där med: “Nu kan det inte bli värre” eller “Nu kan det bara bli bättre”. Det har jag aldrig upplevt själv, genom hela livet har jag fått erfara att det kan bli värre. Hur långt ner på botten jag än legat har livet visat sig kunna bli värre. Så ja, så länge man lever kan det bara bli värre.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: