Inlägget är i reklam för FAVI.

På sommaren får jag alltid en extra lust och längtan efter att göra om hemma. Det kan vara utomhusmiljön eller inomhus, jag antar att det kommer med att jag då är hemma och reflekterar mer kring vad jag behöver förnya. Eftersom jag dessutom flyttade förra året har jag numera en oinredd balkong på övervåningen som jag gärna skulle vilja ha ett mindre bord på. Jag tänker mig ett cafébord där med tillhörande stolar. Helt enkelt för att dessa skulle medföra att det blev yta men ändå ett ställe att umgås på.

Jag kom över FAVI som är en ledande sökmotor för möbler online. Jag kan ärligt säga att där verkligen finns allt! För mig som letade efter balkongmöbler fanns det så mycket fint, och när jag sedan lite på skoj kollade på saker till min älskade Skilla. Så fann jag en hundsoffa! Alltså den är helt gudomligt söt och tänk er Skilla liggandes i den hemma och till fullo njuta? Som sagt så finns allt på sidan, för husdjuren och för människorna. Jag vill bara handla oss och göra fint här hemma, tänker att det är så mycket fint som finns hemma som man kan tänka sig att ha. Till hemmet vill man verkligen ha allt, jag älskar inredning och en dröm jag har är att en dag gå en inredningskurs av något slag. Jag tänker på att det kanske skulle gå att kombinera med mitt yrke som specialpedagog också, det där med rummen och hur miljön ska vara för eleverna.

Hur som helst så vill jag bara uppgradera hemmet just nu, jag har ju även kollat på soffa till vardagsrummet för mig själv. Men det är lite svårare med den saken eftersom det står en pelare mitt i vardagsrummet. Jag bor som ni vet i en etagelägenhet på 3 våningen. Det här medför att det också finns en pelare här, den tar upp en del plats som medför att det blir svårt med soffa. Men jag ska leta lite vidare på sidan kanske min drömsoffa finns just där.

Relaterade etiketter:

2 kommentarer

 1. Jag kan bli galen på min sambo att han inte ser visa saker här hemma som behövs göras eller ändra. Men han är ju inte lika mycket hemma som jag är 🙂
  Den möbeln till Skilla va ju fin 😀

  Vad bra att du har hittat en bra sida för köp & sälj grejer.

  Alltid kul att göra om lite hemma. Kan väl va trevligt att fixa på din balkong på övervåningen. Så man kan sitta där & kolla utsikten eller så 🙂
  Jag får mest lust att göra om hemma när det är vår & höst.

  Den möbeln till Skilla va ju fin 😀

  Vad bra att du har hittat en bra sida för köp & sälj grejer.

  Ha det så bra! Ta hand om dig❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: