Igår hade jag mina fina grannar Carin, Jennie och Calle hit på lite trevligheter. Som jag skrev igår flyttar Jennie och Calle ner till Västkusten och Lysekil. Eftersom vi grannar här i husen är och varit ganska nära varandra mot vad jag tror är “vanligt” så bestämde vi oss för att ha en liten farväl middag. De kommer ju komma upp igen så klart, men blir ju ändå inte samma sak.

Hur som helst så var vi här, Carin hade med sig en jättefin bukett med blommor. Den står nu på nedervåningen här och varje gång jag går förbi blir jag väldigt glad. Så otroligt fin! Vi åt sedan pizza tillsammans alla fyra, pratade om allt möjligt och jag hoppas det är något vi kan göra igen sen när Jennie med familj besöker Falun. Vi talade om saken i alla fall, och jag tänker att sådant är fint att hålla kvar vid så det inte bara blir en tanke.

Kanske är det extra roligt att umgås nu också efter ett år med restriktioner och covid19? Det kändes nämligen otroligt trevligt att ses, att umgås och faktiskt få träffa människor.

Tack för igår kväll! Världens bästa grannar!

27 kommentarer

 1. Det låter som en fin kväll, det är alltid roligt att umgås med vännerna. En jobbig sak som jag har tänkt på, när man flyttar ifrån sin hembygd och åker “hem” för att hälsa på så hinner man inte träffa alla gamla vänner som man vill, det blir helt enkelt för stressigt om man ska flänga runt till alla. Alla vill så klart att man ska komma och hälsa på just dem.
  Ibland när jag åker till sthlm tänker jag att jag ska välja en dag och plats och sen meddela vännerna var jag är så kan de komma till mej istället….haha
  marianne recently posted..Värmen är tillbaka

 2. Jag är lite tvärtom, vill hålla distans till mina grannar för jag känner det är sönast, men ändå låter det jättehärligt att ha dem nära och ha tryggheten att ha dem, Tråkigt då att de flyttar, men de kommer ju få det toppen för Lysekil är en toppenfin stad
  Mirre recently posted..Fröknäcke, nyttigt till frukost!

 3. Så viktigt med den sociala biten. Lysekil är ju en bit bort, men allt går ju om man vill. Den här veckan blir det mycket socialt för mig med, och ser fram emot det så mycket.

 4. Nån trevlig kväll med grannarna blir det inte här, men vi har aldrig umgåtts tidigare heller.
  Men nu kan man lätta lite på avstånden och träffa fler, och det är befriande.
  Kvällskram!
  Geddfish recently posted..Trees on Tuesdays 🌳

 5. Det låter verkligen trevligt och hoppas ni kan göra om det igen snart. Håller med det är trevligt att sitta och äta och umgås, nu när man inte har gjort det så mycket 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: