Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Skilla vår mellanpudel

Skilla och Williams kusiner.

Idag åkte jag och Skilla ut till Björn. Williams farbror med fru, och deras två döttrar är på besök från Skåne. Eftersom de är Williams kusiner så tyckte Björn att jag och Skilla skulle komma förbi, något vi gjorde. Skilla har inte träffat så många barn och heller inte vuxna. Men hon tycks tycka mycket om barn och det märker jag främst när det är barn i närheten.

Skilla sprang runt ute med Hilma som är äldst av Williams båda kusiner heter. Hon fick godis av Ester och var nyfiken inomhus. Verkligen så bra träning för Skilla att träffa barn och leka samt förstå att barn är roliga och att man kan vara trygg med dem.

Efter vi varit där åkte vi hemåt. Åt lunch med William och har tittat på lite film på Disney+. Det ser ut att bli en underbar dag idag med! Jag blir så klart glad över den saken.

28 Comments

 1. Toppen att miljöträna Skilla och visa henne att barn är okey.
  Här har sommarens fina väder just nu börjat övergå till lite mer oväder i form av åska.

 2. Skönt att känna att dagen varit underbar. Kul för Skilla att leka och göra sig bekant med barnen. Härligt att avrunda kvällen med filmkväll.

 3. Kul att få träffa kusinerna. Djur kan ju tycka att barn är lite läskiga ibland, men bra att dom får vänja sig vid det. Finns bara ett barn min katt accepterar och till med kan gosa med och de är mellansessan, hon som är här mest.

 4. Så kul att det funkar så bra med Skilla & barn. Det är bra att börja försiktigt. Att Skilla fick träffa barn som du känner.

  Låter som en trevlig stund hos Björn ?.
  Kul att du blir glad.

  Ha det så bra! ?

 5. Låter verkligen som du har haft en bra dag, visst är det skönt att känna att man har haft en riktigt bra dag. Vilken fin bild på kusinen och Skilla. Så härlig! ?

 6. När vi köpt hundvalpar så har under de senaste 11 åren barnbarnen varit hemma hos oss när de kommit hem… När Inez kom som valp bodde dotter och barnbarn en vecka hos oss och de tillhörde familjen, hennes glädje jämt när de kom på besök… När vi skaffade Bosse hade jag mormorsdagar var torsdag så det blev ett naturligt inslag att Mille kom var vecka och han blev lika glad som Inez …. Så skönt med trygga och stabila hundar… Gissar att Hilma inte glömmer dagarna/dagen med Skilla i första taget då barn oftast älskar djur….

 7. Så roligt att få träffa kusinerna och kul att även träna med Skilla också, det är jättebra med barn som inte har problem med hundar och gärna leker och tränar med dem. Bellis är jätteduktig med hundar,

 8. Härligt att skilla kunde upptäcka att barn är roliga. Bra miljöträning för henne. Jag minns hur underbart det var när pappa och hans fru hade fia Shetland sheepdog. Älskade gå långpromenader med henne. Hon vart elva år. Visst är det härligt med disney+ , de har så mycket att välja på.

 9. Låter som en härlig dag!
  Här är det också härligt väder. Sonen har varit förkyld hela veckan så har inte blivit så mycket bad. Men tänkte i em ändå åka till stranden för lite lek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: