Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Chokladägg med Muminfigurer.

I fredags gick jag till Willys Svalan för att köpa chokladägg med muminfigurer i. De var ju så galet söta så köpte två förpackningar som jag i veckan delat med Björn och William. Det har genererat i att jag nu även utöver dessa tre på bilden har en extra muminmamma, en muminpappa och ett gäng Hattifnattar!

Nördig och barnslig må jag vara. Fast med tanke på att det gör världen lite roligare så får jag vara det. Varje liten glädjestund vill jag ta vara på.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: