Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Inlägget borde handla om mat. Men just nu känna det som det var gott I livet när jag kunde ha tiden att göra det som gör mig glad. Som att jag hade orken för bloggen mer. Aldrig har jag varit så efter med kommentarer eller läsning som senaste året, aldrig har jag inte haft inspiration till att skriv. Trots att det poppar ämnen och tankar i huvudet som vilda stormar. Varför unnar jag mig inte att ha det gott med något jag älskar? Skrivandet?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: