Så kanske tiden går snabbare. Har ni någon gång tänkt den tanken? Eller om jag blundar och räknat till tjugo då är det min tur. Allt för att stå ut i det ekande som finns när man väntar på vad det nu kan vara.

Det är helg, och jag har flytt som vanligt med Skilla till Kniva. Någonstans blir det min tillflyktsort när jag behöver det som mest. Att vara här ute på landet gör mig gott, speciellt på helgen. Det är här jag tankar någon form av energi och får skratta. Här försvinner vardagens krav för en stund.

Jag har lagt pussel, eller ja hjälpt till med pussel. Jag har ätit gott, och sovit. Tittar på filmer och tv-serier, samt lyckats få ryggskott. Någonstans är det livet i ett.

Om jag blundar tillräckligt hårt så…

Ja vad händer då?

11 kommentarer

 1. Alltså rent allmänt så tycker jag att tiden går tillräckligt fort utan att jag blundar. Den går alldeles för fort just nu.
  Bra att du alltid är välkommen hos Björn för att vila upp dig eller bara koppla av. Ryggskottet däremot var ju totalt onödigt…
  BP recently posted..Specialbokmärken och några svar

 2. Jag har funderat på det många gånger, ifall jag blundar går tiden snabbare då? Många gånger jag önskar att det var sant.
  Snabela recently posted..IT

 3. Jag tror faktiskt aldrig att jag tänkt så….men har många gånger önskat att tiden skulle gå fortare i väntan på det ena eller det andra.
  Det måste vara så skönt att ha ett ställe att åka till för att fylla på energidepåerna eller bara få lov att slappna av.
  Diana Saelöen recently posted..Lite kort uppdatering

 4. Den tanken har slagit mig också. Däremot tycker jag tiden går saktare när man önskar den gick fortare. Vad härligt att du kan åka till landet på helgerna när du känner att du behöver det. Att vara på landet kan som du skriver göra en gott.

 5. I vissa situationer har jag mycket svårt att vänta, nästan så att tiden kan bli outhärdlig. Jag försöker jobba på det och ibland går det bättre men inte alltid.
  Så skönt att du har en tillflyktsort under helgerna så att du får möjlighet att koppla av och tanka energi.

 6. Skönt att du har ett ställe du kan vara på under helgerna, och bara fly vardagen när det blir jobbigt. Jag hoppas du får hjälp. Och hoppas att det blir bättre med ditt ryggskott det är aldrig kul 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: