Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

FN-dagen idag. Vad betyder det för dig?

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

FN-DAGEN kommer alltid påminna mig om mormors dödsdag. Hennes sista stund i livet som jag inte fick uppleva men däremot så henne liggandes där i sjukhussängen borta för alltid. Skalat låg där, lika vacker som hon alltid var. Men själen hade vandrat vidare. Jag kommer alltid tänka på flaggorna utanför Mora Lasarett som vinkade i takt med vinden på FN-DAGEN och mormors sista dag i livet. Min älskade saknade mormor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.