Jag har sedan i somras tänkt att jag ville ha dessa fina samlartallrikar. Eftersom jag fick ett presentkort på Cervera och dessutom såg att de hade en riktigt bra rabatt förra helgen så slog jag till. Ordinarie pris var 629:- och jag fick betala 271,50 för dessa två tillsammans. Jag var verkligen nöjd med priset! Nu är de hemma hos mig och jag är helnöjd.

12 kommentarer

  1. Men åh så bra pris. 270:- är ju typ ingenting i jämförelse med ordinariepriset. Presentkort är alltid bra att ha. Väl värt att vänta på med i jämförelse med om du slagit till i somras.
    Hannas krypin recently posted..En dagens tack!

  2. Du lyckas alltid hitta så mycket fina saker och det till ett pris som är galet bra. Mumin är allt lite speciellt tycker jag. Om jag inte minns fel så fick du presentkorten för undersökningar du gör?

  3. Oj vilken skillnad på pris 😃. Det var bra att du slog till. Bra åxå att du hade presentkort med.
    Jättefina va dem 😀.

    Ta hand om dig❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: