Okej så sedan jag blev deprimerad i somras har jag börjat följa städvideos på Tiktok. Jag sitter alltså och tittar på olika städtips och har handlat en hel del. Jag gjorde en beställning på Amazon där det blev två toalettborstar i gummi som INTE droppar! Jag är helnöjd! Tog även en svamp som ändrar sig efter vattnet. Den har jag i köket och är helnöjd.

Från Luxplus har jag köpt tvättpärlor, rengöringsmedel, goda dofter för torktumlaren samt även Pinkstuff som är en pasta som rengör galet bra.

Jag införskaffade mig igår en trasa från Tupperware, en kollega säljer. Jag fick då en burk därifrån gratis. Helt perfekt! Alltid kul med något litet extra.

16 kommentarer

 1. Det blir så lätt att städa med rätt grejer. Det bästa är då man kan hitta det lite billigare också. Visst är det skönt då allt är klart också och det luktar så gott hemma.

 2. Så att du är nöjd med dem produkterna som du har köpt 😃👍. Men det är faktiskt så. Man ska ha bra produkter när man städar & gör det som den ska göra. Annars är det inte kul att städa 🙂.

  Vad bra att du fick en burk när du beställde saker.

  Ta hand om dig❣️

 3. Finns Tupperware kvar! Minns att den försäljningen redan fanns när jag var liten. Kul att nåt ”gammalt” fortfarande är aktuellt.

  Dom där silikon-toaborstarna har jag hört talas om. Ska satsa på dom när mina ”vanliga” borstar ger upp. Alltid roligt med nåt nytt. Håller med! Men städning är ändå det värsta jag vet. Om du tröttnar hos dig får du hemskt gärna fortsätta här hos mig;-)
  BP recently posted..Tråktorsdag

 4. Vilka härliga produkter du har köpt. Toaborste som inte droppar vore nog bra att ha. Ska kolla upp det för behöver ändå köpa en ny sådan. Jag ska in och kolla på tiktok för att kolla om man kan få något städtips.

 5. Vad häftigt att du har en svamp som ändrar färg. Jag har tänkt att kanske handla från amazon eller iaf testa, tycker du det fungerar bra? Har länge tittat på sidan men inte beställt något 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: