Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

En dum fråga folk ställer är…

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.
Novembermånads utmaning hittar du nu här!

När man ramlat eller skadat sig på något och folk frågar: Gör det ont?! Nej vad tror folk? Det var en skön känsla att slå upp huden och stört blöda!

4 Comments

  1. Att visa sårbarhet har jag aldrig gjort eller känt efter…. När ett får sparkade av ett ledband i tummen vägrade jag åka till akuten trots makens tjatande/omtanke.. Har ingen lust att sitta där halva natten var mitt svar, nu sover vi…. jag besöker vårdcentralen imorgon…. Jag sov gott under natten, fick vika undan tummen några gånger då täcket fastnade i den… När jag åkte till vårdcentralen och vek ned tummen mitt i handen sa doktorn, jag ringer en taxi direkt till akuten.. Skrivit om händelsen här https://kort.webblogg.se/2020/april/mina-far.html#comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: