En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

5 kommentarer

  1. Precis! Jag nämnde också sjukvården, som måste vara en av de bästa och mest generösa i hela världen. Du fick många olika svar på din fråga, vilket är bara ett bevis på hur bra vi har det i Sverige – egentligen alltså.

    PS. Buketten är otroligt vacker. DS.
    BP recently posted..Bokmärke och tre svar

  2. Jag håller med! Det är fantastiskt att vi som medborgare har möjlighet att få föräldrapenning för att kunna vara hemma med våra barn, få ersättning när vi behöver ta hand om sjukt barn eller själva är sjuka en längre tid samt att barnomsorgen kostar så lite med tanke på allt våra barn får från förskolan.
    Kram
    Jasmine recently posted..Ett fridfullt nyårfirande i skogen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: