Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Det här tackar jag staten för…

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Oftast är man väl missnöjd och det finns mycket att klaga på, men jag är ändå tacksam över att jag fick vara föräldraledig med min son, kunde ta ut VAB när han var liten. Att jag inte behöver bekosta dyra kostnader får sjukvård.

5 Comments

  1. Precis! Jag nämnde också sjukvården, som måste vara en av de bästa och mest generösa i hela världen. Du fick många olika svar på din fråga, vilket är bara ett bevis på hur bra vi har det i Sverige – egentligen alltså.

    PS. Buketten är otroligt vacker. DS.

  2. Jag håller med! Det är fantastiskt att vi som medborgare har möjlighet att få föräldrapenning för att kunna vara hemma med våra barn, få ersättning när vi behöver ta hand om sjukt barn eller själva är sjuka en längre tid samt att barnomsorgen kostar så lite med tanke på allt våra barn får från förskolan.
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: