fbpx
Dark Mode Off / On
Författarens egna ord. Skilla vår mellanpudel

En tur till Köping & Västerås.

Idag tog vi en tur till Köping och Västerås. Du som följer mig på Instagram där jag heter Orsakullan vet att vi varit där. Men om du enbart följer mig här vet du det inte. Hur som helst, Björn skulle köpa ett avgasrör i Köping. Jag ville till Västerås, så jag hakade på. Det blev PMU, Åhléns Outlet och självklart EKO. Jag och Skilla var även in på en Zoobutik, där köpte jag en lina på 15 meter som hon ska ha när vi är ute I skogen. Jag såg av en slump att det låg tikskydd i en låda billigt, så köpte det åt henne. Märkligt nog visade det sig när vi kommit hem att hon börjat LÖPA! Hon hade alltså inte gjort det när jag köpte, så det där var ju verkligen passande.

Hur som helst, vi ska sova över hos Björn I natt och imorgon vet jag inte ännu vad som sker. Men i skrivande stund så dricker jag ett glas Prosecco som aldrig blev öppnad och smakad av förra veckan.

16 Comments

 1. En sån urgullig bild på Skilla! Måste ju inleda med detta uppenbara. Hon är allt en riktig sötnos. Ibland verkar universum till ens fördel, som i fallet med tikskyddet. Nej, men allvarligt så blir jag alltid lika förundrad av såna slumper.

  Åhléns Outlet låter ju som en spännande butik. Aldrig varit inne i den. Kan du ge några exempel på vad de säljer? Jag ska googla på butikerna, kanske finns en i närheten av mitt hem också. Har alltid gillat att gå runt på Åhléns i Göteborg, även om jag sällan köper nåt därifrån.

  Ha en mysig kväll!
  Sandra Jönsson recently posted..Ahrefs gratis verktyg för att göra sökordsresearch

 2. Hahaha! Nästan så jag tar tillbaka min kommentar till ett föregående inlägg, där jag inte alls förstod att man kan åka till Västerås för att köpa ett koppel… Ooooops! Men nej, jag tar inte tillbaka min kommentar.
  Å du kom som vanligt hem med en massa godis, Du har verkligen en näsa för det:-)
  BP recently posted..Fem en fredag: Vecka 1 – ”Ljudspår”

 3. Låter som en trevlig utflykt. Alltid bra att passa på att hänga med när någon annan ska iväg. Vilken bra tajming med tikskyddet, ibland har man tur. Trevligt det låter med ett glas prosecco. Har aldrig testat det faktiskt. Smakade den bra? Mina enda planer för idag är att jag ska försöka komma igång och jogga lite efter sjukdomen och så har jag lovat dottern pulkaåkning.
  Hannas krypin recently posted..Snö, snö, snö, lite pilates och en påminnelse om snälla tankar

 4. Ibland har man verkligen tajmat in sina köp sådär! 🙂 Och skönt att det blev tajmat med ett just sådant bra köp – vet själv hur irriterande det är att behöva leta upp var hunden varit och behöva tvätta textiler i “onödan” för att hon löper. 😉
  Annica recently posted..Get Started with new webinars

 5. Vad roligt att du åkte till Västerås. Vilken bra ide att ha 15 meter lina som skilla kan ha när ni är i skogen. Vad bra att du köpte tikskydd som hon kan ha när hon löper. Vad är oddsen för att du köpte det och sedan märkte när ni kom hem att hon börjat löpa. Ödets nyck spelar en ett spratt ibland.

 6. Åh vad kul att du har varit både i Västerås och köping. Säg till någon gång du har vägarna förbi så kan vi kanske ses. Vore så kul 🙂 Har faktiskt aldrig varit in på EKO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.