Igår provade jag ett nytt ställe för att göra fransar på. Salongen heter: Salong vardagslyx och finns här i Falun. Jag har gått hos en tjej i flera år men nu har hon slutat med fransar så fick söka mig till nytt ställe. Är nöjd så detta blir bra.

Men jag lider av någon helt vidrigt huvudvärk för stunden, ja den har påtalat flera gånger denna veckan. Jag har provat allt: massage, muskelavslappnande medicin, värktabletter, yoga och ja stretching. Inget hjälper! Håller på att bli knäpp men vad ska man göra? Man får överleva helt enkelt.

Idag ringde i alla fall Dala ABC och på torsdag ska jag dit för att träffa behandlarna och få en rundtur. Sedan onsdagen den 26/1 startar min behandling om allt går enligt planen. Ett datum, jag väntar in och ser men snart så! Det närmar sig!

18 kommentarer

 1. Snyggt med de nya fransarna:-)
  Och att din behandling inte blir försenad på grund av Covid-19 är ju nästan en anledning att fira tycker jag. Skulle tro att även din huvudvärk försvinner under helgen, nu när du inte behöver vara på helspänn längre om behandlingen blir av eller inte.
  BP recently posted..Fem en fredag: Vecka 2 – ”Mätbart”

 2. Fin du blev med dina nya fransar. Hur ofta är det du gör nya? Otur att du har ont i huvudet och ingenting hjälper. Roligt att du ska få komma dit och få en rundtur. Hoppas verkligen behandlingen startar det datumet de har sagt för du behöver verkligen behandlingen.

 3. Sånt där tycker jag är lite jobbigt. Att en slutar som man har gått hos som t.ex. frisör, fotvård, naglar/fransar, massage. Därför att dem vem hur mitt hår funkar, hur jag vill ha det, hur min kropp funkar.
  Sen måste man byta för att den slutar. Det känns som att man börjar om på något vis då med den nya personen.

  Men vad skönt att det känns bra med det nya stället 😊👍.

  Fy. Jobbigt med huvudvärk. Du får kanske söka för det.

  Vad bra att Dala ABC hörde av sig & boka in tider med dig. Hoppas att det blir dessa tider åxå 🙏🏻🤗. Håller tummarna ✊✊.

  Ta hand om dig❣️🤗
  Jessifri85 recently posted..Första veckan avklarad

 4. Så bra att du hittade ett alternativ när det gällde fransarna.
  Förstår att det ska bli skönt att komma igång med behandlingen. Vår dotter ligger också i startgroparna för det.

 5. Prova Sumatriptan som finns receptfritt på apotek. Tabletterna är dyra. 2 st kostar ca 95kr men när man tagit en tablett försvinner migränen eller huvudvärken efter 45 minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: