fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Tulpanen dag, köper du tulpaner idag?

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej inte idag men det blir gantaterat under våren. Som det ser ut just nu försöker jag spara lite på pengarna.

12 Comments

  1. Det finns förvånansvärt många tulpanälskare i Blogglandia och många har faktiskt köpt tulpaner just idag.
    Oxveckorna pågår ju för fullt, så det är bara att “rätta sig i leden”;-)

  2. Jeg tenkte jeg skulle kjøpt tulipaner når jeg var på butikken på torsdag, men det ble med tanken. Når det er tulipaner i hus så er det liksom våren for meg. Jeg pleier å vente til litt ut i februar.

  3. På mitt bord står en vas med tulpaner, men jag köpte dem dagen innan tulpanens dag, och då visste jag inte ens att det fanns en sån dag, haha

  4. Åååh jag själv ser sååå frameot att få se hur många av mina tulpanlökar kommer komma upp i min lilla odlings-oas =D… blev lyckat förra våren så har lite förhoppningar nu i år! Lökväxter överlag är sååå massa mysigt<33 Ha det fint å tag hand om dig, kramen damen =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: