fbpx
Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar Informationsteknik

Födelsedagspresenter från mina fantastiska bloggvänner.

Alltså mina underbara bloggvänner. Jag är så glad över att lärt känna er via vår lilla blogggrupp på Facebook. Idag öppnade jag jättefina födelsedagspresenter som jag fått. Blev alldeles varm i hjärtat, vi ska alltså byta med varandra under ett års tid. Känns verkligen som de känner mig, med presenterna. Så fint tycker jag, då vi aldrig träffats men vi lärt känna varandra via de skrivande orden samt även genom lite rädd på Zoom.

På bilderna till vänster: Från fina Ida, Corkystyle.

Bilderna i mitten: Från fina Madelene Madelena.

Bilderna till vänster: Från Fina Amanda, Amandizan.

Tusen tack underbara ni! Vilka vänner jag har i er! ❤️

16 Comments

  1. Ja, det är en jättegod värme i facebookgruppen 😊.
    Å vad kul att få presenter 🎁😃 ifrån personer som man aldrig träffat. Bara läst om dem i deras bloggar.
    Liten sugen blir jag nu att vara med. Men kanske blir nästa år igen.

    Hoppas att du har en skön dag❣️🤗

    Jessifri85 recently posted..Liten hint vad som väntar……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.