Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Jag stressar upp mig av…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Människor som går sakta. Eller av folk som står i vägen. Jag stressar upp mig i stora folksamlingar och skulle gärna vilja ha en egen väg att gå på.

6 Comments

  1. Oj då! Då hoppas jag att du inte går på samma platser som pensionärer eller äldre…

    PS. Skilla ser ut att ha en rosa trosa runt bröstet. Den insikten genererade ett gapskratt hos mig:-)))))) DS.

  2. Hi hi, då hade du blivit stressad av mig då jag inte går så fort pga värk.
    Hoppas du mår bättre nu efter att du ramlade.

  3. Hmm vad stressar mig.. mycket skulle jag tro. Men ja folksamlingar jag har aldrig riktigt gillat de. Köer också att behöva stå i kö och vänta det stressar mig också har jag märkt. Tycker det går så segt. ?Det är ju väldigt svenskt med kö men ja.?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: