Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

När alla inlägg har en egen kategori.

När hela min blogg försvann och kraschade i december 2019, var det som att jag bröt ihop totalt. Allt jag skrivit från 2004 och fram tills dess var borta. Jag hade sedan turen att få tillbaka bloggen, men och med stort MEN alla kategorier var borta och inläggen låg istället i en och samma kategori, del vill säga okategoriserade. Jag har sedan dess suttit och läst mina inlägg, lagt dem i nya kategorier. Jag har lag till taggar och idag, alldeles nyss var jag äntligen klar! Alla mina inlägg är nu äntligen sorterade och kategoriserade.

Nu är ordningen återställd! Allt är på plats igen, det tog över två år. Men så har jag också jobbat och levt dessa två år. Om ni visste vilket jobb jag lagt ner. Men nu är det klart! Hipp hipp hurra! Känner jag!

9 Comments

  1. Skönt att det kunde ordnas på ett bra sätt. Hade WP under något år. Bloggen kraschade och jag kunde inte rädda innehållet som fanns där. Så jag var tvungen att börja om på nytt.

  2. Oj då ?. Nä det inte bara att skriva ett inlägg. Det är blir till slut en del av sitt liv. Skulle jag viLja säga.
    Vad skönt att du nu är klar med inlägg & kategorisera upp det. Det har tagit tid men antar att det var värt det.

    Ta hand om dig fina du & va rädd om dig! Ha en fin helg❣️?

  3. Vilken mardröm att bloggen kraschar, det ver verkligen tur att det ordnade sig. Jag håller på och ändrar om i mina kategorier nu och jag kan precis se framför mig det jobb du lagt ner. Så skönt att äntligen vara klar.

  4. Otur att det hände. Förstår att det tog tid för som du skriver så måste man leva och jobba. Bra kämpat jag hade nog också brutit ihop men vet ej om jag orkat fixa det så som du gjorde. Hoppas du får en bra fredag!

  5. Ja jösses vilket jättejobb! Det är inte det lättaste att fixa och man blir ju så trött i skallen om man sitter för länge!
    Trevlig helg!

  6. Bra jobbat där! Stort GRATTIS! Önskade att jag hade samma disciplin som du. Har inga kategorier/etiketter alls. Undantag: Skyltsöndag…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa