Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

När jag var på fel plats…

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Åh det har jag råkat vara många gånger. Kanske detta medfört att jag också vill vara ute i god tid? Av rädsla att hamna fel, till saken hör att kartor aldrig varit min starka sida. Jag avundas de människor som bara kan lyssna på en GPS, kolla på klassiska kartor och hitta rätt. För mig är detta ett gissel, jag åker till 98% alltid fel! Begriper inte hur det kan vara så svårt att vara på rätt plats…

1 Comment

  1. Åh, jag är ett sånt kontrollfreak när det kommer till var jag ska någonstans, allra mest när det är första gången. Skulle vilja ha exakta instruktioner var jag ska gå för att komma rätt. Känner därför igen det där med att vilja vara ute i god tid. Jag är heller inte den som har ett lokalsinne utan kan villa bort mig väldigt lätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: