En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Helt okej väder faktiskt. Kanske inte strålande solsken, men varmt. Och med tanke på sista april andra år när det snöat känns det helt rimligt.

1 kommentar

  1. Jag blev förvånad över vädret igår. Det var mulet. Men ändå ganska varmt. Jag förvänta mig lite kyligt. Men inte 😊. Oja. Många ggr man har stått vid brasor 🔥 & frusit kanske haft på sig sin vinter jacka & vantar. Eller det är varmt & står i sin vår jacka 😊 🌷

    Ta hand om dig fina du❣️🤗
    Jessifri85 recently posted..Det var inte igår……..Valborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: