Så var det dags igen så att säga. Jag stod för disken hos Björn idag. La ner kniven i diskvattnet och resten? Ja det är historia… Vem om inte jag råkar stoppa ner handen rakt mot knivens egg, blodet fyllde handen snabbt in på toaletten. Björn hämtade saker för att trycka åt och plåster. Själv insåg jag att detta skulle behöva sys, ni vet man skapar sig erfarenheter. Borde rent av få klippkort på akuten…

Men jaja, det blev en tripp med brinnande finger till akuten. Blev konstaterat ganska omgående att detta krävdes att sys, och en massa ord från läkare, AT-läkare, sjuksköterska och undersköterska om att detta var bra att jag kom in med. Så sydd blev jag och fick antibiotikakur. Alltså det ska då vara jag till sånt här!

Funderar på om det är en talang? Att skada sig, familjen tycks tycka det i alla fall…

8 kommentarer

  1. Ooooops! Stackarn! Ja, du har verkligen varit olycksdrabbad de senaste åren. “Fördelen” med det är ju att högkostnadsskyddet snabbt uppnås. Men klippkort är troligen billigare;-)
    Tycker synd om dig. Be Björn att skaffa diskmaskin. Å hemma hos dig – be William att diska de närmaste veckorna. Några fördelar borde du ju ha efter att ha blivit sytt 😉
    BP recently posted..Bokmärke med hjärta

  2. Då är vi två.. Hade knivförbud av ett ex till mig. Inget vassare än en bordskniv för mig. Vissa är bara sådana. Sen har jag inte behövt sy, men en gång borde jag nog åkt med det men var på jobbet. Dottern kom dit med tejp så det gick bra ändå.

  3. Nej men oj det ser ut att ha blödigt rätt mycket. Vilken tur att du fick hjälp snabbt. Varit på sjukhuset mycket själv och vet att man kan få vänta länge. Var försiktig om dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: